Snart dags...

I dag är det en söndag. Men inte någon vanlig söndag. För det första så är det den tredje advent vilket betyder att det bara är en vecka kvar till jul. För det andra så är det Reines födelsedag i dag så jag ska dit på middag. För det tredje så har jag börjat packa eftersom det är min sista söndag för i år som jag är i Sundsvall. Där ser man vad tiden springer i väg när man har roligt.

I fredags åkte jag och Sara hem till Saras föräldrar för vi tänkte nämligen åka skidor. Och skidor blev det sedan på lördagen i Kungsbackarna. Det var härligt att komma ut och åka lite.


Inte många nerfarter öppna men ändå, säsongens första skidtur!!!


Men nu ska jag vidare till födelsedagsbarnet. Ha en trevlig tredje advent alla läsare och ta det lungt i julstressen!

Dagens Citat:
"Stress är den moderna formen av självmord."
- Walter Henkels -

Pepparkakor

I dag har jag bakat egna pepparkakor. Känner mig väldigt duktig. Var och handlade i går och hittade ingen färdig deg att köpa så jag fick göra en egen. Hittade ett recept på nätet och gjorde naturligtvis fel. M
en de blev goda ändå...




Senare i dag ska jag gå till några kompisar så ska vi ha en liten julmiddag. Jag har gjort köttbullar och så ska de andra också ta med sig lite saker var. Och paketbyte såklat.


Dagens citat:
"Remember, if Christmas isn't found in your heart, you won't find it under the tree."
- Charlotte Carpenter -

Leave out all the rest

"Vet inte ditt namn.
Vet inte din bakgrund.
Känner din närvor.
Känner varje sekund.
Din blick. Din röst.
Känner så mycket för dig utan att veta något om dig.
Du är min ängel.
Du är mitt ljus i mörkret."


Kvällens låtutdrag:
"I woke with this fear, what am I leaving when I'm done here. So if you're asking me I want you to know when my time comes forget the wrong that I've done help me leave behind some reasons to be missed. And don't resent me and when you're feeling empty keep me in your memory, leave out all the rest, leave out all the rest."
- Linkin Park, Leave out all the rest -

Advent

Så nu är det alltså december igen. Dags att ta fram julpynt och baka lussebullar. Än så länge har jag bara börjat pynta. Men jag pyntar lite i taget. Börjar lite smått med gardiner och ljus. Och så fick jag en julgran av Reine som jag har ställt upp. Jättevacker och gran(n)...




Helgen har varit lugn. Borde väl ha pluggat mer än jag har men vem orkar det.

I fredags var jag med Reine ute på IKEA och handlade gardinstång. Sedan käkade vi lunch där. Det var trevligt.

I går började jag som vanligt dagen med melodikryss. Sedan var jag på filmklubben och såg Djävulen bär prada. Den var bra och skojig. Sedan på kvällen så träffades Sara och jag och då såg vi på Darkness, som inte heller var en dålig film. Senare när jag inte kunde somna (i vanlig ordning) såg jag på Fear X som var skitkass.


I dag kom Sara igen och vi såg på House of Wax vilket är en film jag tycker om (mycket blod...). Pizza efter det eftersom vi var allt för lata för att laga någon mat.

Nice helg helt enkelt. Och i morgon är det åter dags för skola. Output ska det handla om vilket låter jätteintressant... (ironi).


Dagens Citat:
"För mig är biografen inte en bit av livet utan en bit av en tårta."
- Alfred Hitchcock -

RSS 2.0