Kallt igen...

Vaknade upp vid fyra i morse av att det var väldigt kallt i mitt rum. Insåg att mitt element var nedskruvat till fem grader i och med att det har varit mildväder ute ett par dagar. Men det var inte direkt milt ute i morse. 25 minusgrader kan ju vara en bidragande faktor till att jag har is mellan fönsterrutorna och att det fortfarande är kallt i mitt rum. Har höjt elementet nu så jag hoppas det är varmt och skönt när jag kommer hem från jobbet ikväll.


Morgon på toppstationen...



Dagens citat:
"If you can solve your problem, then what is the need of worrying? If you cannot solve it, then what is the use of worrying?"
- Shantideva -

Ensam igen...

Har haft besök i Branäs ända sedan den 26 december, men nu har alla åkt hem igen. Efter jul kom herrn för ett efterlängtat besök. Vi försökte oss på att åka snowboard (något som vi båda gav upp ganska snabbt) men efter att vi hade gett upp det projektet lyckades jag lära honom att åka skidor. Han blev proffs efter bara några åk (vilket inte är så oväntat med tanke på att det var jag som var lärare...)
I början av januari löste familjen av honom när de kom för att besöka mig på anläggningen. Trevligt med hemlagade middagar och familjemys i tv-soffan. =)
När det var dags för familjen att åka hem dök Frida och Sara upp. Frida tillbringade dagarna innomhus, medan Sara tillbringade tiden i skidbackarna (hon har förstått vad man gör på en skidanläggning).

Tack för besöken allihopa, hoppas ni vill komma igen!


På väg upp i Gondolen med Järngänget...


Sara och Frida innan paketracet tog fart...


Dagens citat:
"It's a rare person who wants to hear what he doesn't want to hear."
- Dick Cavett -

RSS 2.0