Projektet

Det var skönt att vara hemma ett tag. Även om det fanns skolarbete med i bilden. Har varit och plåtat Emmas klass om bushmeat, illegal jakt och handel av regnskogens vilda djur. Det var ett glatt gäng som jag följde med i deras arbete och protester mot bushmeat. Förhoppningsvis blir det bra också. Fick respons från min handledare att han gillade bilderna, och det verkar ju positivt i alla fall.



Ett litet smakprov av alla de bilder jag tog i Norrköping.


Kom tillbaka från min hemvistelse igår. Har hunnit handla, packa upp, städat i ordning och bakat bröd (som faktiskt blev gott) för ikväll kommer syrran. Det ska bli jätteskoj!

Var inne på ladok häromdagen där man kan se sina betyg. Och till min stora förvåning hade jag fått A i Grävande Journalistik. Snacka om lycka! Hade inte räknat med mer än C så det här känns bra.

Nu ska jag snart laga mat, så lillasyrran inte hungrar ihjäl...


Dagens Låtutdrag:
"I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately. All I have to do is think of me and I've peace of mind. I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do Or who I'm supposed to be. I don't want to be anything other than me"
- Gavin DeGraw, I Don't Wanna Be -

SNÖ!

Tro det eller ej, men när jag gick hem från Sara i dag så snöade det! Och efter det började det att snöa allt mer och mer.

Det är faktiskt snö, även om det smälter bort med detsamma...

Nu till i dag har jag hunnit köpa tågbiljett, hämta tågbiljett, beställa skjuts, köpt matsäck, nästan gjort slut på allt i kylen, städat, vattnat blommor, tränat, lämnat in PM:et, lånat utrustning och i stort sett förberett min resa och mitt bildjournalistiska projekt. Så nu är det bara invänta morgondagen och åka iväg.


Dagens Citat:
"Den fege dör tusentals gånger, den modige dör bara en."

Tenta, nu igen

I dag är det dags för kursens tenta. Känns inte riktigt bra. Har inte sovit på flera nätter så vi får väl se om man orkar med. Försökte plugga igår och satt fram till tolvslaget. Kunde lika gärna passa på när jag ändå inte kunde sova tänkte jag. Så nu klockan åtta och fyra timmar framåt vet ni vad jag pysslar med.

Dags för sista minuten plugg...


Dagens Citat:
"Var som en anka. Ovanför ytan, se lugn och samlad ut, under ytan, paddla utav bara helvete."

RSS 2.0