Löprunda i mörkret

I dag satt jag förmiddagspasset i dalstation. Det innebär att man börjar klockan åtta med att köra ut alla gondoler i banan. Helst ska allt flyta på bra så att man kan öppna liften klockan nio... Och i dag gick det faktiskt bra. För mig i alla fall. Alla gondoler flöt på och ingen fastnade. På toppen däremot hade de lite snö att skotta. En snömaskin hade stått på under natten och blåst in en massa snö i vändstation vilket innebar att en del gondoler fastnade lite. Men Martina (som skulle sitta på toppstation) fick hjälp uppe på toppen av Bjarne (som fixar allt!).

Emma och Linnéa åkte runt i Gondolen några varv sen under dagen. Emma påstod att Toppstugan (där dom skulle köpa kaffe) inte hade öppnat ännu, men jag tror snarare att de tycker bättre om att åka lift än skidor...

När jag kom hem från jobbet och vi hade käkat lax och potatis tog jag mig en löprunda i mörkret. Det är så väldigt tyst överallt så ibland bara måste man stanna och lyssna till tystnaden...


En liten bild på Emma från förra veckan innan hon hade kört omkull...


Dagens citat:
"A fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject."
- Sir Winston Churchill -

Dag... jag har ingen koll längre

I dag har jag varit ledig och i och med att Emma går på kryckor så har hon också varit ledig... Så därför drog vi till Sälen! Ville se något annat än bara en skidanläggning så drog vi till en annan. =)
Jag hittade en jacka på Stadium som jag slog till på och köpte. Efter lite lunch och lite fika begav vi oss hemåt.
Sen åkte vi till Branäs för att hälsa på Linnéa. Hennes klass är på besök i Branäs nu i veckan. Passar ju bra att både hon och Emma är skadade så de kan sitta och oja sig ihop...=)


Dagens Citat:
"Before God we are all equally wise - and equally foolish."
- Albert Einstein -

RSS 2.0