Tekniska problem på Expressen


Tillfälligt avbrott, var god försök senare...


Dagens citat:
"Tidigare misslyckanden är vägvisare till kommande framgångar."

Bokrean

Nu har jag fyndat. Jag var på bokrean i går, i dag, eller i natt hur man nu säger, med Frida, Sara, Linda, Björn och Jonathan. Vi började med en "förfest" hos Jonathan, med te, munkar och riskakor, och begav oss framåt tolvslaget ner till stan och bokrean. En del fynd blev det allt.

I dag var Björn och jag och handlade på Ica Maxi i Birsta. Bokrea där med!






Dagens citat:
"Be careful about reading health books. You may die of a misprint."
- Mark Twain -

Kväll igen...

Kväll med Melodifestival, i alla fall om jag ska göra som alla andra. Och det är väl bäst, för hur kul är det att sitta ensam en lördagkväll... Så ner till Sara framåt kvällningen med Glitter och Glamour.

I dag har jag suttit hela dagen och försökt fixa min hemsida. Men det gick åt skogen så efter sju timmar gav jag upp och överlät arbetet till Bjorn the Man.

Klövsjöresan var härlig. Det var skönt att komma iväg några dagar. Sara och jag flydde fältet mot fjällen. Bra väder, god mat, varm bastu och jobbiga syskon. Vad mer kan man begära?


En aning mulet och en hel del drivor i pisten, men annars en helt klart lyckad "weekend".



När vi skulle åka hem igen tog vi bussen från Klövsjö för att sedan byta till tåg i Brunflo. För er som trodde att Brunflo hade en liten station med väntsal så har ni helt fel. I Brunflo fanns en skylt (som bevisade att Brunflo existerade) och ett spår (där det bevisligen gick tåg, eftersom vi faktiskt kom hem). Som tur är finns det en liten pizzeria i Brunflo dit Sara och jag gick för att slippa stå ute i kylan i en timme. Där köpte vi oss var sin äcklig korv (i och med att restaurangen endast var för betalande kunder).

Så avslutningsvis denna afton: om ni åker till Brunflo (varför man nu skulle vilja göra det) så köp inte korv i pizzerian...


Dagens Citat:
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt."
- Mark Twain -

Klövsjö imorgon!!!

Imorgon bitti bär det av. Mot Klövsjö! Sara och jag ska samåka med Reine och Barbro till den gamla goda stugan där familjen redan är på plats.
Se upp i backen, för här kommer vi!!!


Utsikt från Tornvänstern, mars 2006


Dagens citat:
"Laughter is an instant vacation."
- Milton Berle -

Muppafton

Ikväll har vi bestämt att vi ska träffas hos Frida och äta middag. Kycklinggryta och the Muppet Show! Kan det bli bättre.

I dag var jag nere på skolan och bråkade med en skrivare. Jag skulle skriva ut allas projektplaner och tror ni inte att allt skulle strula. Det slutade med att jag fick skriva ut en sida i taget. Öppna, skriv ut aktuell sida, scrolla ner, skriv ut aktuell sida, scrolla ner, skriv ut aktuell sida, öppna... Ett evighetsprojekt. Tillslut fick jag i alla fall ut alla sidor som jag skulle ha och begav mig hemmåt igen.


Dagens citat:
"I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet."
- Rodney Dangerfield -

Filmkväll, trots allt annat som ska göras

Plugga var det meningen att vi skulle göra. Efter ett par timmar framför datorn gick Björn och jag ner till Ica och hyrde film istället. Arkiv X blev det. En ganska dålig film och jag får säga det själv.

I går var jag på Peru-fest, eftersom Sara och Frida spenderat sitt jullov där. Vi fick smaka lite "exotiska" Peru-saker vilket var mycket spännande. Och jag fick en jättefin lamadjursmössa!




Dagens citat:
"Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work."
- Thomas A. Edison -

Dags för utmaning igen

Japp. Så kan det vara. Nu har Linda utmanat mig och enligt Sara (som Linda blev utmanad av och som jag tydligen också har blivit utmanad av) ska detta vara roligt... (Det återstår väl att se).

Regler för utmaningen: *Gå in i mappen "mina bilder" *Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen *Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden *Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.


Bilden förställer min kompis son Gustav efter ett härligt dopp i Östersjön (tror jag att det var). Varför han är ledsen kommer jag faktiskt inte ihåg för bilden är tagen sommaren 2006. Men, men. Man kan ju inte komma ihåg allt... Jag kommer i alla fall ihåg att vi hade mycket trevligt denna semesterdag (när inte Gustav var ledsen förstås).

Jag utmanar Emma... och inga fler i och med att jag inte känner någon mer med blogg som inte tidigare blivit utmanade=)


Dagens citat:
"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
- Robert Frost -

Bara att tänka vidare...

Har suttit hela dagen tillsammans med de andra och försökt komma på vad man ska göra projektarbetet om. Det är så svårt att hålla sig inom ett ämne som vi inte är sams om samtidigt som man ska brinna för det man ska göra. Imorgon får det nog bli mer tänkande så kanske den här projektplanen är skriven efter helgen.

I går var vi hemma hos Björn och käkade lunch innan vi gick ner på stan för att gå på bio. Benjamin Buttons otroliga liv var det som vi alla hade enats om att se. Riktigt bra film tycker jag.


Dagens citat:
"Never express yourself more clearly than you are able to think."
- Niels Bohr -

RSS 2.0