Happy Day with Simple Plan

I dag är det alla hjärtans dag och så kom min nya Simple plan skiva, wohooo! Äntligen, och den är så bra. Love it! Och så fick jag en t-shirt med den som är kanonfin. =) Love it to!


Jag vet att jag jämt klagar på att det är halt ute, men det ÄR HALT! Is överallt. Halkade ner till skolan i morse för att ha genomgång av våra redigerade tidningsuppslag. Godkänt blev det i allafall.
I går var jag, Sara, Björn, Frida, Linda och Jenny hemma hos en annan Sara för att se på film, käka godis och spela spel. det var mycket trevligt. Vi såg dokumentären Sicko av Michel Moore och nu vet vi vilka länder vi ska flytta till för att få bäst sjukvård.

I kväll ska Sara, Frida, Björn och jag ner till stadshuset för att lyssna på Hans Bilx som håller i någon slags föreläsning. Det ska nog bli intressant.


Dagens Citat:
"He that falls in love with himself will have no rivals."
- Benjamin Franklin -


Dagens låtutdrag:
"You can tell me that there's nobody else
But I feel it
You can tell me that you're home by yourself
But I see it
You can look into my eyes and pretend all you want But I know
Your love is just a lie
Lie
It's nothing but a lie
Lie
Your love is just a lie"

- Simple Plan, Your Love Is A Lie -

Slappdag

Nu är det snart klart med lägenheten. Har skrivit på kontrakt så nu är det i princip bara att flytta. Bara ett par veckor kvar här uppe innan man drar sig neråt landet för att praktisera och få erfarenhet...

I helgen var jag hemma en kortis, lämnade grejer och firade morfar som fyllde år. Nu i veckan har det varit mer redigering och i går satt vi i skolan hela dagen. Först med redigering och sedan med praktikgenomgång. Efter det var vi helt slut så Frida och jag bestämmde oss för att köpa massor av godis. Så det gjorde vi. Köpte godis, ostbågar och gick hem till mig coh såg på film. Härligt.

I dag har jag tagit mig ledigt. Slappdag helt enkelt. Tänkte göra det sista av redigeringen i morgon innan vi börjar. Orkar inte tänka på något viktigt varje dag heller...

Snart kommer min nya skiva!!! Har beställt nya Simple Plan skivan och snart släpps den. Wohoo!

Dagens Citat:
"The time to relax is -- when you don't have time for it."
- Sidney J. Harris -

RSS 2.0