14 dagar kvar...

Nu börjar det närma sig flytt. Om två veckor är det meningen att vi ska börja flytta in i huset.
Packa kanske man borde börja med snart... börjar känna lite smått panik på allt som ska ner i kartonger, vilka vi fortfarande saknar. Känns som att hälften av det vi borde ha gjort i förväg är bortglömt. Men det mesta ordnar sig nog.
 
Lill-tjejen har i alla fall precis börjat på ny förskola. Sista dagen på gamla förskolan gick hon igår och på måndag ska hon börja på nya på riktigt. Än så länge är det bara inskolning och det går jättebra. Avdening Kråkan heter det nya. I morgon ska vi ut till huset och kika lite på renoveringen. Snart, snart är det dags... =)
 
 
Dagens citat:
"Stress is an ignorant state. It believes that everything is an emergency. Nothing is that important."
- Natalie Goldberg -
 
 

Ledig dag

I dag har vi tagit det lungt. Bara varit. Gäller att passa på att umgås ordentligt de dagar vi är ledig hela dagen samtidigt. Bus, måla, lego-lek och bokläsning är lite av det vi hunnit med tillsammas i dag. Åter till jobbet imorgon.
 
Nästa vecka ska Lill-tjejen byta förskola. Så i dag har vi förberett en liten present till personalen på den gamla förskolan. På måndag börjar inskolningen på avdelning Kråkan och på onsdag slutar hon på Linden.
Hoppas de nya blir minst lika bra som den gamla. Sen är det inte långt kvar till flytten...
 
 
       
Bus i soffan...
 
 
Dagens citat:
“Don't cry because it's over, smile because it happened.” 
- Dr. Seuss -

RSS 2.0