Måndag

Klara med PM:et och en klarad tenta! Kan dagen bli mycket bättre? Jo visst! Jag är bjuden på födelsedagskalas ikväll! Jippi!
På tosdag bär det iväg hem till Mantorp mot nya äventyr, systern fyller år och ska ha Halloweenfest. På fredag ska jag till huvudstaden med mina systrar och gå på konsert (om det är någon som missat det). Helt enkelt en kalasvecka.


Dagens Citat:
"My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?"
- Charles M. Schulz -

En ta det lungt och orka inte göra någonting kväll...

En dag som började hemma hos Sara vid elva för genomgång av de uppgifter som vi hade till uppgift att göra tills i dag. Efter att inte ha kommit fram till allt för mycket så begav vi oss till skolan. Som tur var blev det en ganska slapp genomgång med enkla diskussioner. När jag kom hem igen fortsatte det lugna tempot med lite House-avsnitt.

Nu, efter att tvätten är hängd på tork här i lägenheten, så är det dags för Dobidoo och sedan Robins. En helkväll utan att göra någonting=)


Kvällens citat:
"The time to relax is -- when you don't have time for it."
- Sidney J. Harris -

Vi har kommit någonvart!

I dag har det faktiskt börja hända lite saker på uppsatsfronten. För en gång skull tog vi oss i kragen och gick på en icke-obligatorisk föreläsning vilket resulterade i att vi var tvugna att gå upp jättetidigt - hon var säker bara strax efter sju för det var fortfarande jättmörkt ute...
I alla fall så fick vi lära oss massor om hur man söker upp vetenskapliga artiklar i skolans databaser, så akta er för oerhört genomtänkta c-uppsatser=)

Efter en lång genomgång och kreativt tänkande satte sig Björn och jag i skolan för att börja på vårat PM, som jag har tjatat om ända sedan vi började i princip. Efter mycket sökande efter teorier och artiklar slutade det i alla fall med att vi gick hem till mig för att äta. På menyn stod nudlar, vilket är en av Björns specialiteter (fast han har ju många vilket vi faktiskt redan har kommit fram till på den här bloggen).

Efter lunch kan man ju då tro att vi bara gav upp och sket i att skriva något mer, men icke då. Något förunderligt hade hänt med oss så vi orkade skriva vidare ett tag till!!! Så nu har vi letat igenom massa material på nätet (vilket i och för sig inte gav så många träffar) och skrivit över två sidor på PM:et (minst en till så är vi klara). Månste bara reda ut en del begrapp och fylla på med lite metod så är vi klara sen... KANON!

Och någonting som inte får glömmas bort att notera är att vi själklart åt bullar. Vad trodde ni, en pluggdag utan fika?

(Här kan ni kolla in helgens glass- och tv-spelskväll och här kan ni kolla in gårdagens blå kiosk!!!)

Dagens Citat:
"The human race is faced with a cruel choice: work or daytime television."

Helg igen

Förra helgen var mina päron här, vilket var mycket trevligt. Vi var på tebuffé (där tyvärr mina klasskamrater hade käkat upp alla scones redan) och så var vi på bio två kvällar i rad. Vi såg den nya Arn-filmen och Rallybrudar. Helbra filmer båda två.





Nu är det i alla fall slut med skolan för veckan. Hade det tidiga passet i dag vilket är skönt, allt är avklarat. Till kvällen får vi se vad som händer för Frida och Sara verkar ha planerat en massa så jag följer med. Grupptryck ni vet...


Dagens citat:
"If you cannot convince them, confuse them."
- Harry S Truman -


Dagens låtutdrag:
"Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I wont give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know

That if you fall, stumble down
I’ll pick you up off the ground
If you lose faith in you
I’ll give you strength to pull through
Tell me you won't give up cause I’ll be waiting if you fall
Oh you know I’ll be there for you"
- Simple Plan, Save you -

Trist tisdag

Föreläsning i dag. Trött fortfarande efter att ha varit sjuk hela helgen. Men hoppas bli piggare till veckan för till helgen får jag besök av mor och far. Nu ska jag upp till Karro och fika.


Dagens citat:
"Laziness is nothing more than the habit of resting before you get tired."

- Jules Renar -

RSS 2.0