Välkomna på vernissage!




Dagens citat:
"A photograph is a secret about a secret. The more it tells you the less you know."
- Diane Arbus -

Webbsida på gång!!!

Nu har Björn och jag suttit sedan i fredags för att försöka få struktur och ordning på hemsidan till klassens projektarbete. Och äntligen börjar det se bra ut. Den är inte riktigt klar ännu, i och med att inte alla har hunnit göra i ordning sina bilder, men det som är färdigt finns att beskådas på whatisswedish.com! Välkomna och besök denna förstklassiga hemsida och besök gärna utställningen i Stockholm på J & L Galleri med venissage den 6 juni!

Så här roligt kan det se ut på golvet när man föröker gära en sekvens av alla sina bilder. Jag håller på att jobba på i vilken ordning bilderna ska ligga, men ännu har jag inte lyckats få ihop det. Men jag har ju ända tills imorn på mig så det är gott om timmar kvar...=)




Dagens citat:
"Time is the best teacher, but unfortunately, it kills all of its students."
- Robin Williams -

Ingen sponsor

Har försökt ringa runt till olika företag för att försöka få sponsorer till vår utställning. Men nej, inget napp någonstans.

Har suttit nu på morgonen med mina bilder och snart ska jag ner till skolan för att skriva ut dem. I eftermiddag börjar vår genomgång med professorn från Iowa. Det kommer att gå... inte alls bra=).
Hoppas bara att vi slutar någorlunda tidigt ikväll för jag har massor av texter att läsa igenom och kommentera tills imorgon.


Dagens citat:
"Nothing’s better than the wind to your back, the sun in front of you, and your friends beside you."
- Aaron Douglas Trimble -

Bilder, bilder och åter bilder

Har suttit i skolan hela dagen och spenderat tid på att titta igenom klasskamraternas bilder. Det var en del bilder så det tog en liten stund. Hann inte ens klart med att titta på allas bilder. Tänk vad trött man blir i hjärnan av att bara se på bilder. Jag fick i alla fall en del respons på mina bilder så det känns bra. Här kommer ett litet smakprov på bilder om campingliv...



Så det var den dagen. Känns som om jag kommer drömma mardrömmar om massor av bilder i natt. Inte så förvånande i så fall...


Dagens citat:
"It's going to come true like you knew it, but it's not going to feel like you think."
- Rosie O'Donnell -

Dagen som gått...

Började dagen med tvättid klockan fem. Hade bara sovit två timmar då i och med att jag sett på en film sent under natten. Så när jag var klar med tvätten klockan åtta var jag tvungen att sova lite extra...
Senare på dagen gick Björn och jag ner till skolan med sällskap av Sara och Sara för att skriva ut lite bilder till vår genomgång som vi ska ha imorgon.

Efter ett par timmar i skolan och en tallrik pasta hos Sara gick vi tillsammans ner till stan för att köpa lite glass. Bägare med choklad och blåbär. Mums! Sen satte vi oss i gröngräset och bara var. Dagen avslutades hemma hos Jonathan med lite te och skojiga klipp på Youtube.

En toppendag innan skolarbetet tar över våra liv igen....


Dagens citat:
"Advertisements... contain the only truths to be relied on in a newspaper."
- Thomas Jefferson -

Tillbaka igen

Back in the game. Nu är vi alla tillbaka i Sundsvall för att göra klart våra bildprojekt, och förhoppningsvis bli godkända på dem och få examen. Tre år har redan gått sen jag började här nu och det känns som om tiden bara sprungit iväg. Så nu är vi inne på sluttampen.
Jag har varit i Katrineholm i 6-7 veckor och jobbat med mitt projekt. Så jag har en del bilder att gå igenom nu. Nästa vecka kommer vi gå igenom allas bilder och börja skriva ut inför examinationen. Och efter det är det utsällning i Stockholm som väntar. Spännande, men mycket jobb.

Ska se hur bra jag lyckas uppdatera bloggen nu när jag är tillbaka...


Dagens citat:
"Hard work spotlights the character of people: some turn up their sleeves, some turn up their noses, and some don't turn up at all."
- Sam Ewing -

RSS 2.0